Freds Bouwtekeningen van Fred Schouten | Review (2022)

Freds Bouwtekeningen van Fred Schouten | Review (2022)

mei 24, 2022 Uit Door The Review Star

Als klusjesman heb je waarschijnlijk al gehoord van Freds Bouwtekeningen als je al eens op internet hebt rondgekeken. Een groot aantal klusjesmannen heeft interesse getoond in het gebruik van het online programma en het is behoorlijk populair geworden.

Maar wie is de bedenker Fred Schouten precies? Wat is de inhoud van dit pakket? Is bovendien de bewering van de uitgever dat deze digitale cursus zo goed is als ze zeggen? Hier vind je alle informatie over Freds Bouwtekeningen dat we je willen verstrekken voordat je je beslissing definitief maakt. We leggen je uit wat je koopt voordat we met de beoordeling beginnen, omdat we je door het hele pakket leiden in dè review van 2022.

Productinformatie

Product: Freds Bouwtekeningen
Prijs: Tijdelijk €67
Categorie: Hobby’s
Founder(s): Fred Schouten

Wie is Fred Schouten?

fred schouten

Dit product is ontwikkeld door Fred Schouten naar aanleiding van een eigen behoefte aan een dergelijk product. Fred heeft gelijk gekregen. Het viel hem op dat er bouwtekeningen op internet te vinden waren, maar die te vaak vol stonden met fouten. Zo waren de maten en materialen niet juist. Dit betekende dat elke tekening iets te corrigeren had.

Het is niet prettig om terug te moeten naar de bouwmarkt als je midden in een project zit omdat je geen schroeven meer hebt. Verkeerd gesneden materiaal of onvoldoende materialen veroorzaken het probleem. In de blauwdrukken van Fred probeerde hij al deze problemen tegelijkertijd op te lossen.

Wat is de Freds Bouwtekeningen?

Freds Bouwtekeningen biedt meer dan 10.000 constructietekeningen voor vrijwel elk project. In het pakket zitten verschillende tekeningen. In tegenstelling tot andere kostbare constructietekeningen zijn deze tekeningen compleet.

Bij elke bouwtekening dien je de volgende informatie te vermelden:

  • Plannen met alle maten voor de Nederlandse bouw
  • Alle materialen vermeld op een materialenlijst
  • Alle maten van te zagen materialen op de zaaglijst

Wat wordt er precies beloofd?

Er zijn maar weinig goede blauwdrukken om online uit te kiezen bij het zoeken naar blauwdrukken voor je toekomstige projecten. Dit probleem werd ook door Fred ervaren. Hij is van mening dat veel van de tekeningen die online te vinden zijn incompleet, onduidelijk, verkeerde afmetingen hebben en duur zijn. Verder kost het vinden van een goede, kwalitatieve tekening veel tijd; en laten we onze tijd nu niet verspillen. Beginnen met iets dat je in gedachten hebt, is essentieel.

De oorsprong van Fred’s Bouwtekeningen is terug te voeren tot dit moment. Duizenden gedetailleerde tekeningen, netjes en overzichtelijk verpakt met duidelijke instructies, maten en ingrediëntenlijsten zodat elke doe-het-zelver direct aan de slag kan. Door de constructietekeningen op categorie te sorteren, vindt je gemakkelijk de juiste tekening voor elke taak.

De kenmerken van Freds Bouwtekeningen

Meer dan 10.000 constructietekeningen.

Je hebt allemaal toegang tot meer dan 10.000 bouwplannen in Fred’s pakket. Hoewel we ze nog niet allemaal hebben opgeteld, lijken de cijfers te kloppen. Het zijn er veel!

freds bouwtekeningen

Geld besparen door zijn blauwdrukken te gebruiken.

Zoals Fred aangeeft is hij de goedkoopste en zorgt hij ook voor begrijpelijke bouwtekeningen, zodat je voor bouwtekeningen niet ergens anders hoeft te zoeken. Voor 67 euro ontvang je 10.000 tekeningen en drie bonussen. Met behulp van onze zoekmachine hebben we bouwplannen gevonden die gratis waren. Ze waren niet allemaal gratis, maar velen wel. De prijs valt echter nog mee. Hoe verloopt het zoeken en downloaden van 10.000 bouwplannen? Het duurt een eeuwigheid!

Elk detail wordt vastgelegd in een blauwdruk.

De architect noemt een groot aantal bouwplannen, dus het is bijna onmogelijk dat je er niet een zou kunnen kiezen waarin je geïnteresseerd bent. Zonder te weten wat er in het pakket zat, hebben we de blauwdrukken doorgenomen om er zeker van te zijn dat alles in orde was.

Zijn constructietekeningen zijn door iedereen te lezen en te begrijpen.

De bouwtekeningen kunnen volgens Fred door iedereen worden gebruikt. Zowel professionals als hobbyisten kunnen zijn tekeningen gebruiken. Zijn tekeningen zijn heel nuttig en kunnen helpen bij het begrijpen van de bouwplannen.

Bij de constructietekeningen zit een handleiding.

Bij elke bouwtekening zit namelijk een handleiding die duidelijke instructies geeft over waar te beginnen en wat je nodig hebt om het project te voltooien. De gids is een grote hulp!

Drie gratis bonussen.

Direct nadat je betaling is voltooid, zie je alle drie bonussen.

Productinformatie

Product: Freds Bouwtekeningen
Prijs: Tijdelijk €67
Categorie: Hobby’s
Founder(s): Fred Schouten

Hoe werkt Freds Bouwtekeningen?

Het aanmeldingsproces

Freds Bouwtekeningen kan worden gekocht via de bijbehorende website. Naar onze mening heeft de site een vrij hoge gehalte van “TellSell”-inhoud, en mede hierdoor vinden we de site ook behoorlijk opdringerig voor sommige gebruikers. Onze ervaring met de aankoop van het pakket was echter vrij eenvoudig. Na je betaling ontvang je binnen enkele minuten je inloggegevens per e-mail, zodat je de site direct kunt gebruiken. Zodra je bent ingelogd in je ledengedeelte, wordt de homepage van Freds Bouwtekeningen geopend.

Je vindt hier een korte beschrijving van het openen en gebruiken van elk onderdeel van de verpakking, evenals instructies voor het openen ervan. Hetzelfde scherm bevat constructietekeningen, voorbeelden, bonussen, accountgegevens, een FAQ en contactgegevens waarmee je in contact kunt komen met de uitgever.

Freds Bouwtekeningen in PDF

Klik bovenaan het ledengedeelte op het relevante tabblad om toegang te krijgen tot de constructietekeningen. je kunt snel en eenvoudig de juiste tekening vinden door het type meubel uit de lijst te selecteren. Heeft je een specifiek meubel in gedachten? je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om het scrollen door elk item in de meubelgalerij over te slaan.

Elke meubelcategorie biedt meerdere meubelvarianten. Wanneer je op de categorie plantenbakken klikt, zie je de varianten die beschikbaar zijn. Nadat je een kopie hebt geselecteerd en erop hebt geklikt, wordt een pagina geopend met de PDF-bestanden in het door je gekozen formaat, die betrekking hebben op je meubelkeuze. Hiermee kun je in één oogopslag zien wat je nodig heeft.

Freds Bouwtekeningen voordelen & nadelen

Pluspunten

  • Het is allemaal in het Nederlands. Constructie- en bouwtekeningen en beide staafdelen met millimeterafmetingen.
  • 188 euro gratis bonussen, inclusief BWG & CAD-software, een gids voor steigerhouten meubelen en twee doe-het-zelfmodules
  • Bij elke constructietekening wordt een materiaal-/zaaglijst meegeleverd. Hieruit is eenvoudig te bepalen hoeveel er nodig is en op welke punten
  • Veel opties om uit te kiezen als het gaat om blauwdrukken
  • Het meten van millimeters op een duidelijke manier
  • Voor een relatief lage prijs krijg je duizenden illustraties in een uitgebreid pakket
  • Toegang tot blauwdrukken voor het leven
  • Er is 30 dagen garantie inbegrepen

Minpunten

  • Er zijn niet veel ervaringen van eerdere kopers te vinden, wat jammer is. Er zou meer informatie over het product online moeten worden geplaatst, aangezien het zijn waarde tot nu toe heeft bewezen
  • Het is een beetje opdringerig op de verkooppagina

freds bouwtekeningen

Freds Bouwtekeningen eindoordeel

Over het algemeen denken we dat de bouwtekeningen een goede aankoop kunnen zijn, vooral voor iemand die van plan is zelf te klussen, zoals het maken van zijn eigen steigerhout en het bouwen van huismeubilair. Maar ook voor grote projecten zoals het bouwen van zijn eigen tuinhuisjes. Door gebruik te maken van dit pakket bespaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook veel meer bouwplannen dan je ooit in je leven zou kunnen bedenken. Daarnaast wordt alles al voor je gedaan.

Productinformatie

Product: Freds Bouwtekeningen
Prijs: Tijdelijk €67
Categorie: Hobby’s
Founder(s): Fred Schouten

Anderen bekeken ook deze reviews

Trading Navigator Methode
Product: Trading Navigator Methode
Prijs: €997
  Meer informatie  

Productnaam: Day Trading Masterclass
Prijs: €997
  Meer informatie